Argentijnse avond in Het Verschil

**Waarom zou je inschrijven voor de Argentijnse avond op 20 juni?**

 

 

Stel je voor: het is 20 juni, de examens zijn eindelijk achter de rug, en je hebt het gevoel dat je de hele wereld aankan. Wat is er nu een betere manier om dit te vieren dan je onder te dompelen in de weelderige smaken van een Argentijnse avond? Het is niet zomaar een etentje, het is een viering van succes, een ode aan de smaakpapillen, en een reis naar het hart van Argentinië zonder dat je daarvoor het vliegtuig hoeft te nemen.

**Bubbelende start met Chakana BIO brut**

De avond begint sprankelend, net als jouw succes. De Chakana BIO brut is de perfecte manier om te toosten op je prestaties. Een fijne bubbel van Sauvignon, Chardonnay en Viognier die je meteen in de feeststemming brengt. Dit is niet zomaar een aperitief, het is het begin van een onvergetelijke avond.

**Ceviche de Langostinos con Mango y Cilantro**

Wat volgt, is een verfrissende en exotische starter: Ceviche de Langostinos con Mango y Cilantro. Verse garnalen, gemarineerd in een verkwikkende citrusmix, gecombineerd met de zoetheid van rijpe mango en de pittigheid van rode chilipeper. Dit gerecht wordt prachtig aangevuld met de Chakana Nuna Bio White blend 2021 en de Caoba Viognier 2023. Een smaakexplosie die je meteen naar de zonnige kusten van Argentinië transporteert.

**Ravioles de Ricotta y Espinaca con Salsa de Tomate y Albahaca**

Dan is er de delicate huisgemaakte ravioli, gevuld met romige ricotta en verse spinazie, badend in een rijkelijke tomatensaus met verse basilicum. Dit gerecht vraagt om de verfijnde Malma, Patagonia, Pinot Noir en de robuuste Malma, Patagonia, Merlot. De perfecte harmonie tussen wijn en spijs tilt dit gerecht naar een hoger niveau.

**Lomo de Res con Puré de Batata y Reducción de Malbec**

En dan, het pièce de résistance: Lomo de Res con Puré de Batata y Reducción de Malbec. Een perfect gegrilde ossenhaas, zijdezachte zoete aardappelpuree en een intense Malbec-reductie. Geserveerd met geroosterde groenten, is dit een gerecht dat de kracht en passie van Argentinië op je bord brengt. De Colomé, Estate Malbec, afkomstig van de hoogste wijngaard ter wereld, maakt dit moment onvergetelijk. Als 2de wijn voorzien we een heerlijke Bressano, Malbec 2018. De tom van de top 18 maand gerijpt op eiken vaten waarvan minstens 80% nieuwe zijn.

**Torta Rogel con Dulce de Leche y Merengue**

Tot slot, een zoete afsluiter die je naar de wolken brengt: Torta Rogel con Dulce de Leche y Merengue. Lagen van flinterdun deeg, rijkelijk bestreken met romig dulce de leche en afgetopt met luchtig merengue. Geserveerd met vanille-ijs en een vleugje frambozensaus, begeleid door Licor De Tanta, familie Deicas. Dit dessert is de perfecte afsluiting van een avond die alle zintuigen betovert.

Prijs per persoon: 99,- (zonder koffie en achterafjes)

Bob formulle: 75,-

 

Dus, waarom zou je inschrijven voor deze Argentijnse avond? Omdat het de perfecte gelegenheid is om je successen te vieren, om jezelf te verwennen met een gastronomische ervaring van topklasse, en om samen met vrienden en familie te genieten van een avond vol smaak, plezier en onvergetelijke momenten. Wacht niet langer en verzeker jezelf van een plek aan tafel voor deze culinaire reis naar Argentinië!


 

Allergenen: meer info kan u hier terugvinden, vraag gerust uw gastheer voor meer info.

Heeft u bepaalde allergiën, we helpen u graag.

Het handigste is een lijstje af te drukken waar we rekening mee dienen te houden.

Opgelet, sommige samenstellingen kunnen wijzigen.

Het Verschil | Hoogstraat 34 - 9340 Lede | 0474 98 16 98 | contacteer ons | website | Kaart

Klik hier om deel te nemen!